23.5.14

Woensdagmorgen 28 mei 2014  
-tevens sluiting seizoen-

 Skype-bijeenkomst:
 TVN Centrum Assen-Odoorn van 10.00-11.30 uur

REUZEN en REUZENBOUWWERKEN.

(verscheidene bouwtijden zijn te herkennen op deze foto)

-------------------

GL II (Moderne versie) blz. 874-883,
Engelse page: 767-777


(zie ook Geheime Leer deel II online) 

"Want het derde, Lemurische Ras moet fysiologisch worden verdeeld in het vroege androgyne en het latere biseksuele ras; en het klimaat van zijn woonplaatsen en continenten in dat van een eeuwige lente en een eeuwige winter, in leven en dood, zuiverheid en onzuiverheid."

 (mensen met blauwe ogen)

"De hele aardbol komt periodiek in beroering; en dit is sinds het verschijnen van het eerste Ras vier keer gebeurd. Hoewel het hele aardoppervlak daardoor elke keer werd veranderd, is toch de uiterlijke vorm van de noord- en de zuidpool maar weinig gewijzigd. De poollanden verenigen zich en vallen uiteen in eilanden en schiereilanden, maar blijven toch altijd dezelfde. Daarom wordt Noord-Azië het ‘eeuwige of altijddurende land’ genoemd, en Antarctica het ‘eeuwig levende’ en ‘het verborgene’; terwijl de landen rond de Middellandse Zee, de Atlantische en de Grote Oceaan en andere gebieden om beurten verdwijnen in en weer verschijnen boven de grote wateren."

***

Voor informatie of vragen kunt u mailen met: assen@theosofie.nl

Klik voor het boekje Voorhistorische Tijden of kijk op :


http://boeken-tvn-assen-odoorn.blogspot.nl


(ook voor als u mee wilt doen met de Skype bijeenkomsten op de woensdagochtenden, kunt u zich opgeven door een mailtje te sturen naar hier bovenstaand email adres,)


Graag tot dan!

------------------- 

Kijk voor de data van het Voorjaar 2014 even 
bij de Agenda (kolom 
aan de zijkant)

Geen opmerkingen:

Translate